

Detailní popis produktu
Želé fazolky Jelly Belly Ice Cream Mix s příchutí mixu oblíbených amerických krémových zmrzlin.
Složení
cukr, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, jahodové pyré, čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo), leštící látka (šelak, včelí vosk, karnaubský vosk), pomerančové pyré, aromata, kakaový prášek, regulátor kyselostí (kyselina citrónová), koncentráty (mrkev, jablko, černý rybíz, dýně, spirulina, ibišek, kurkuma) pro barvu, sůl, barviva ( oxidy a hydroxidy železa, karamel), vanilkové lusky, mletá skořice, dextrin z tapioky.
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota na 100 g | 1561 kJ / 367 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 91 g |
z toho cukry | 67 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,03 g |
Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Celkové hodnocení
Ohodnoťte produkt Jelly Belly Ice Cream Mix 70g
Komentář k produktu Jelly Belly Ice Cream Mix 70g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Jelly Belly Candy Company produkuje želatinové bonbóny známé jako Jelly Beans a další sladkosti. Sídlí ve Fairfieldu v Kalifornii.
Bonbóny mají tradiční ovocné příchutě jako citrón, hruška, jablko atd. , ale také další neobvyklé jako palačinka s javorových sirupem, cukrová vata, žvýkačky a nebo příchuť oblíbených koktejlových nápojů ( margarita, Piña Colada,...)
Svou popularitu si ale Jelly Beans získaly bonbóny, které jsou známe z filmu o kouzelníkovi Harry Potterovi. Bertíkovy fazolky jsou opravdu speciální v tom, jaké příchutě v balíčku mezi běžnými bonbóny najdete. Jsou to například žížala, posekaná tráva, ušní maz, párek, zkažené vejce, zvratky, sopel a hlína.
Tyto bonbóny byly inspirací pro vznik edice Bean Boozled. V krabičce těchto bonbónů může jedna barva znamenat dvě příchutě. Tu dobrou, ale může jít také o opravdu odpornou příchuť. Můžete si tak vytáhnout bonbón bílé barvy, který může být chutný kokos a nebo zkažené mléko, oranžový - broskev nebo zvratek, žlutý - máslový popkorn nebo zvratek a mnoho dalších...